top of page
G. SAKKAS Architects logo
Search
  • Writer's picturegiorgos sakkas

Architecture Dose: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Updated: Apr 10, 2023


Είστε έτοιμοι για την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση? Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε κατά νου πριν αρχίσετε να υλοποιείτε την επένδυσης σας. Ο λεπτομερείς και σωστός εσωτερικός σχεδιασμός ενός καταστήματος, γραφείου η εστιατορίου είναι αυτό που θα βάλει σε γερές βάσεις την επένδυσή σας και θα έχετε όσο περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τον στόχο σας.

Μπορούμε να δούμε άπειρα παραδείγματα χώρων ψυχαγωγίας που έχουν επιτύχει ακριβώς γιατί ο χώρος έτσι όπως είναι σχεδιασμένος σε κάνει να θέλεις να τον επισκεφτείς. Σε ένα πολυσύχναστο δρόμο οποιασδήποτε πόλης, όπου μπορεί να υπάρχουν δεκάδες χώροι ψυχαγωγίας, πιο είναι το στοιχείο που κάμει ένα η δύο μαγαζιά από όλα τα άλλα να είναι τα πιο επιτυχημένα ? Οι υπηρεσίες που δίνει το κάθε μαγαζί είναι περίπου ίδιες, οι χρεώσεις πάλι είναι πάνω κάτω ίδιες, τί είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου ? Κατά την δική μας άποψη ο λόγος είναι ο χώρος που προτείνει το κάθε μαγαζί από μόνος του, η αίσθηση που σου βγάζει ο χώρος είναι το μυστικό της επιτυχίας, η είσοδος μας σε ένα λεπτομερές σχεδιασμένο χώρο μπορεί από μόνο του να μας αλλάξει την διάθεση, μας δίνει ένα λόγο να περάσουμε την ώρα μας εκεί. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή την αλλαγή διάθεσης την έχετε νιώσει άπειρες φορές όταν εισέρχεστε σε ένα αισθητικά ωραίο χώρο.Εμείς προτείνουμε αυτές τις αισθήσεις να τις δώσετε στους μελλοντικούς σας πελάτες και με σιγουριά θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Πιο κάτω παραθέτουμε εικόνες από ένα μπαρ-εστιατόριο που έχουμε σχεδιάσει στην Λεμεσό, αυτό προσπαθούμε να δώσουμε στην δουλειά μας και στου πελάτες μας. Δεν σχεδιάζουμε απλώς, αλλά δημιουργούμε ιστορίες που κάνουν τους ανθρώπους να θέλουν να τις διαβάσουν.






bottom of page